Vuokraa studiotila vaikkapa Podcast-tuotantoihin Helsingin Viikissä.

Studiotila kontissa

Studiotiloja vuokrataan yritysten ja yksityisten eri mediatuotannon tarpeisiin.

Siirrettävä monitoiminen studiotila niin videostreamien, podcastien, yritysvideoiden kuin vaativaan musiikin äänitystoimintaan tai vaikkapa bändien laadukkaaksi harjoitustilaksi.

Studiotila on täysin itsenäinen yksikkö, jossa on täydellinen sähköistys, valaistus, studiotason akustointi ja äänieristys.

Modulaarisessa studiotilassa on myös hiljainen Ilmastointi ja lämmitysjärjestelmä sekä suodattava ilmanvaihtolaitteisto kuin myös täydellisesti tilat kalusteineen ja soittimineen desinfioiva UV-puhdistusjärjestelmä.

Studiotila koostuu aina yhdestä master-yksiköstä, sekä 1-4 kappaleesta laajennusosia. Muunneltavan tilan koko on välillä 30-75m2. Tilojen vapaa sisäkorkeus on 2,5m ja leveys on 6 metriä. Studiokontin pituus on välillä 5m-12,5m.

Kontit on mahdollista kasata mihin vain puolilämpimään halli tms. tilaan ja miksei jopa ulkotiloihinkin. Yhden varustetun kontin paino on noin 2300 kg.

 

Studiotilat on eristetty akustisesti ympäröivästä maailmasta noin 30 db äänieristysratkaisuilla. Ne takaavat studion sisätiloihin häiriöttömän kuvaus- ja äänitysympäristön. Tämä yhdistämällä studioissa vakiovarusteena olevaan äänitysstudio -tason sisäakustointiin muodostaa tilasta todella monikäyttöisen ja jälkikaikua ja hälyääniä tasaisesti vaimentavan professionaalisen studiotilan.

Masterkontissa oleva äänieristetty ilmastointi- ,ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmä on suunniteltu suurempienkin henkilökuormien mukavaan pitkäaikaiseen oleskeluun tiloissa. Se takaa raikkaan suodatetun happirikkaan ilman ja käytetyn ilman vaihdon tilaan sekä tarjoaa aina sopivan, säädetyn kaltaisen sisäilmaston studioon.

Studiotila sisältää aina laadukkaan LED-valaisimin toteutetun kuvaustasoisen ( CRI arvo yli 96 ) värilämpötilan ja tehon mukaan säädettävän valaistusjärjestelmän, joka tarjoaa hyvän perusvalaistuksen peruskäyttöön.

Tilat voidaan lisäksi varustaa kuvauskäyttöön erityisesti suunnitellulla valaisinjärjestelmällä, jolloin esim. musiikkiesitysten, haastattelusessioiden tai muiden tilaisuuksien videotallennus tai streamaus sujuu broadcast- laadulla.

Studiotilan desinfiointi perustuu kotimaisen LedFuture -järjestelmän tilaan tuottamaan UVC-valoon, joka tuhoaa kaikki mikrobit, bakteerit ja virukset. Tehokkaat UV-led valot tuhoavat myös ns. superbakteerit!

Desinfiointikäsittely UV-LED-teknologialla on uusi menetelmä. Tila saadaan täysin desinfioitua soittimineen, kalusteineen ym. noin 30 minuutin käsittelyllä. Tilassa on suojajärjestelmä, joka estää desinfioiniprosessin käynnistämisen, jos tilassa on henkilöitä.

Desinfiointi tapahtuu käyttäjäryhmän vaihtuessa ja tarjoaa seuraavalle käyttäjälle täysin puhdistetun, virusvapaan käyttöympäristön.

Akustoitu ja äänieristetty, vuokrattava studiotila Helsingissä. Vuokraa studio podcast, musiikki ja videotuotantoihin.

Vuokraa studiotila